Incendiu la o gospodărie din Tămășeni

Incendiu la o gospodărie din Tămășeni

Dimensiune text

 

Marți, 10 septembrie, în jurul orei 8.30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la acoperișul unei locuințe din satul Tămășeni, în zona brutăriei, nefiind semnalate victime, informează ISU Neamț.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la o anexă. Înainte de sosirea pompierilor, o butelie a explodat în gospodărie, pompierii evacuând din locuință alte trei butelii. Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de aproximativ 67 de ani, a suferit un atac de panică, refuzând transportul la spital.

În urma incendiului au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperiș, aproximativ 200 de kilograme de deșeuri materiale textile din podul casei și bunuri materiale din anexa gospodărească – mobilier, frigider, combină frigorifică, uși, geamuri și aproximativ 100 de kilograme materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform ISU Neamț, un scurtcircuit.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0