Prima paginăActualitate

Incendiu la o gospodărie din Cotu Vameș

Incendiu la o gospodărie din Cotu Vameș

Dimensiune text

 

Pompierii romașcani au fost solicitați să intervină sâmbătă dimineață, 19 septembrie, în jurul orei 03:55, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, în localitatea Cotu Vameș, comuna Horia, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la un depozit de furaje, propagându-se la două anexe gospodăreşti, existând posibilitatea extinderii și la locuințe.

„Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: depozitul de furaje, construit din lemn, cu suprafața de 20 de metri pătrați, și o tonă de plante furajere, precum și bunuri materiale din interiorul celor două anexe – șase metri pătrați de lemn, o tonă de grâu, o bicicletă, un scuter și altele. Nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0