Incendiu la o brutărie din Dulcești

Incendiu la o brutărie din Dulcești

Dimensiune text

 

Marți dimineață, 3 septembrie, în jurul orei 2, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o brutărie din localitatea Dulcești, primele informații arătând că incendiul se manifestă la acoperișul construcției.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, de la Detașamentul de Pompieri Roman, precum și două echipaje de pompieri, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autoscară, de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, care au localizat și stins incendiul.

În urma incendiului au ars circa zece metri pătrați de astereală lemn, izolația din vată minerală și șase metri liniari grindă lemn. S-au degradat doi metri pătrați de astereală lemn, opt metri pătrați folie anticondens și patru metri pătrați lambriu PVC. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost, conform ISU Neamț, un coș de fum neprotejat termic de materiale combustibile.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0