Prima paginăActualitateRoman

Incendiu într-un apartament din Roman, de la un televizor

Incendiu într-un apartament din Roman, de la un televizor

Dimensiune text

 

SMURD-112-pompieri-680x365Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat marţi, 5 aprilie, la ora 08:44, prin apel la 112, că iese fum dintr-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din municipiul Roman, strada Smirodava. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer, nouă subofiţeri şi cei doi elevi aflaţi în stagiul de practică la Detaşamentul de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stins incendii, o autospecială de intervenţie la înălţime (autoscara) şi o ambulanţă SMURD.

Având în vedere că nu se putea amplasa autoscara, pompierii au forţat uşa apartamentului, în care nu era nimeni şi care era inundat cu fum. Ardeau bunurile dintr-o cameră şi uşa acesteia. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs la un televizor.

Proprietara, în vârstă de 86 de ani, a suferit un atac de panică în momentul când s-a întors acasă. Paramedicii au acordat femeii primul ajutor calificat şi au transportat-o la spital. Ulterior, au transportat-o la spital şi pe fiica bătrânei, care a suferit şi ea un atac de panică.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0