Prima paginăActualitate

Incendiu într-un apartament din Roman, de la o candelă

Incendiu într-un apartament din Roman, de la o candelă

Dimensiune text

 

Duminică dimineață, 26 aprilie, în jurul orei 8.10, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul al treilea al unui bloc de locuințe din municipiul Roman, în zona „2 Măgari”, informează ISU Neamț.

Pompierii au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului, cu o autospecială de lucru la înălțime, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta în interiorul unei camere. Nu au fost victime și nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Incendiul a fost localizat și lichidat, în urma căruia au ars obiecte de îmbrăcăminte. O femeie de 63 de ani, locatara apartamentului, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și, ulterior, a fost transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise – de la o candelă.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0