Prima paginăActualitate

Incendiu în Roman, pe strada Martir Cloșca

Incendiu în Roman, pe strada Martir Cloșca

Dimensiune text

 

Miercuri, 5 august, în jurul orei 18:40, pompierii romașcani au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în municipiul Roman, pe strada Martir Cloșca, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului Roman, și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. Incendiul se manifesta generalizat la o un foișor și la acoperișul unei anexe gospodărești – formată dintr-o magazie de lemne și o bucătărie de vară – din imediata apropiere, cu posibilitatea propagării la locuință.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, proprietarul a scos din curtea locuinței un autoturism, care a fost ușor avariat din cauza incendiului.

„Pompierii au localizat și lichidat incendiul, în urma căruia au ars: foișorul, pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și bunurile materiale aflate în interior (televizor, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice etc.), precum și acoperișul anexei gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați. Proprietara, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanță la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0