Prima paginăSocialPe scurt

Incendiu de la televizor

Dimensiune text

Duminică, la ora 12.28, prin sistemul unic de urgenţă 112 a fost anunţată producerea unui incendiu la locuinţa lui Ioan L., din Roman, de pe strada Nouă.

La locul evenimentului s-au deplasat pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecilă de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. S-a intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în interiorul unei camere a locuinţei, acordarea primului ajutor medical şi transportul proprietarului Ioan L., de 83 de ani, şi a soţiei acestuia, Aurica L., de 82 ani, la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde au rămas sub supraveghere la Centrul de Primire Urgenţe, cu diagnosticul: ” intoxicaţie cu fum”. Au ars un televizor, o masă, un scaun şi un covor. Cauza producerii incendiului a fost scurtcircuit produs la un televizor defect.

S-a jucat cu chibriturile

Pe data de 14 iulie, la ora 11.08, pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Culiţă D., din comuna Oniceni, sat Pustieta. Au ars acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, depozitul de furaje, construit din bârne de lemn, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, şi şapte tone de furaje. La intervenţie a participat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Oniceni, cu o autospecilă de lucru cu apă şi spumă. Împrejurarea determinantă a poducerii incendiului o constituie jocul cu focul al copiilor. Fiul proprietarului, în vârstă de şase ani, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a jucat cu chibriturile în prejma depozitului de furaje, provocând incendiul.

O sută de poliţişti şi peste trei sute de amenzi

Duminică, 14 iulie, în judeţul Neamţ au acţionat 118 poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, prevenire, transporturi şi intervenţie rapidă, care au constatat două infracţiuni şi 345 de contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 50.720 de lei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0