Incendii de mirişte la Roman şi Horia

Incendii de mirişte la Roman şi Horia

Incendiu la Horia, de la un tablou de distribuție suprasolicitat
Doi elevi de la Școala Horia studiază mediul în Danemarca
Femeile de la sate se întorc la croitorie

 

miriste arsa 3 copyLuni, 1 august, la ora 10:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112″, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în vecinătatea cimitirului din comuna Horia. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman, cu o autospecială de stins incendii, şi un membru al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei. Forţele au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

La întoarcerea din misiune, la aproximativ un kilometru de zona unde au acţionat, pompierii au observat un alt incendiu de vegetaţie, pe care l-au stins în scurt timp şi în urma căruia a ars vegetaţie, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. La intervenţie o participat şi pompierul voluntar.

Luni seară, la ora 20:50, pompierii au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din municipiul Roman, strada Izvoarelor. La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman, cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars mirişte pe o suprafaţă de aproximativ un hectar.

În toate cele trei cazuri, cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, focul deschis în spaţii deschise.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0