Prima paginăActualitate

Incendii de mirişte la Roman şi Horia

Incendii de mirişte la Roman şi Horia

Dimensiune text

 

miriste arsa 3 copyLuni, 1 august, la ora 10:49, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112″, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în vecinătatea cimitirului din comuna Horia. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman, cu o autospecială de stins incendii, şi un membru al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei. Forţele au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

La întoarcerea din misiune, la aproximativ un kilometru de zona unde au acţionat, pompierii au observat un alt incendiu de vegetaţie, pe care l-au stins în scurt timp şi în urma căruia a ars vegetaţie, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. La intervenţie o participat şi pompierul voluntar.

Luni seară, la ora 20:50, pompierii au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu de mirişte pe un teren din municipiul Roman, strada Izvoarelor. La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Roman, cu două autospeciale de stins incendii. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia ars mirişte pe o suprafaţă de aproximativ un hectar.

În toate cele trei cazuri, cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, focul deschis în spaţii deschise.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0