Încă un minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Încă un minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 16 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

Conform IPJ Neamț, vineri, 13 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Eusebiu Denis Bordea, de 16 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,74 m, greutate – 67 de kilograme, ochi căprui, păr șaten închis. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă albastră, tricou de culoare neagră, pantaloni trei sferturi tip camuflaj, fiind încălţat cu adidaşi negri.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0