Încă trei locuri de joacă din oraș vor fi modernizate cu suprafață de protecție

Încă trei locuri de joacă din oraș vor fi modernizate cu suprafață de protecție

Dimensiune text

 

 

Autoritățile locale spun că, odată cu creșterea temperaturilor și venirea primăverii, toate locurile de joacă din oraș vor fi reabilitate. Mai mult, primarul Lucian Micu spune că și anul acesta va continua modernizarea părculețelor prin montarea de suprafețe de protecție.

„Odată cu venirea primăverii, toate părculețele vor intra în reparații. Avem prinse în calcul, pe lângă reparațiile la cele care au fost modernizate anul trecut, amenajarea a încă trei sau patru părculețe cu suprafață de protecție, plus înlocuirea elementelor defecte la celelalte, vopsirea lor, reparația la sistemul de protecție sau la gardurile de împrejmuire. Practic, odată cu venirea primăverii vom intra în reparații și am și creat o echipă mobilă pentru locurile de joacă, ce va avea tot ceea ce este necesar astfel încât intervențiile să fie cât mai rapide și să se realizeze la fața locului”, a declarat edilul Romanului.

Începând din vara trecută, autoritățile au luat măsuri suplimentare și în ceea ce privește siguranța și ordinea în locurile de joacă pentru copii, patrulele de Poliție Locală sancționându-i pe adulții care fumau sau făceau mizerie în aceste spații. Primarul Micu spune că, treptat, și cei certați cu bunul simț vor începe să se civilizeze, cu atât mai mult cu cât, din acest an, amenzile pe tot ceea ce înseamnă regulamentul de curățenie din oraș au crescut semnificativ.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0