Încă o săptămână pentru înscrierea la Academia de Poliție

Încă o săptămână pentru înscrierea la Academia de Poliție

 

Cei care vor să urmeze o carieră de ofițer de poliție mai au doar o săptămână pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Pentru cei care vor să se înscrie la școlile de poliție, se pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie, informează IPJ Neamț. Până în prezent, la nivelul IPJ Neamț s-au înscris 77 de persoane pentru studii superioare în cadrul Academiei de Poliție și 73 la unitățile de învățământ postliceale din cadrul MAI.

Până la data de 26 mai 2017, cei interesați pot depune cererile de înscriere pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structura teritorială de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț. Pentru admiterea la școlile de poliție, candidaţi pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie, tot la unitățile teritoriale de poliție.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

a) Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
– Facultatea de Poliție – 290 de locuri la frecvență, dintre care opt pentru rromi, șase pentru maghiari şi patru pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim un an vechime în cadrul structurilor MAI);
– Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 locuri la frecvență;
– Facultatea de Poliție de Frontieră – 70 de locuri la frecvență, dintre care două pentru rromi, două pentru maghiari şi două pentru alte minorităţi.

b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, opt locuri pentru alte minorităţi);

c) Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (șase locuri pentru rromi, trei locuri pentru alte minorităţi);

d) Şcoala de Agenţi de poliţie de frontieră „Avram Iancu” Oradea – 150 de locuri (trei locuri pentru rromi, trei locuri pentru alte minorităţi).

Persoanele interesate să participe la concursurile organizate în vederea admiterii în instituţiile de învăţământ superior/unităţile de învăţământ postliceal din cadrul MAI, MApN ori SRI trebuie să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamț (str. Eroilor nr. 16, municipiul Piatra Neamț, pentru informare, îndrumare şi înscriere, până pe 26 mai (candidaţii care optează pentru instituţiile de învăţământ superior ale MAI, MApN şi SRI, precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale MApN), respectiv până pe 21 iulie (candidaţii care optează pentru unităţile de învăţământ postliceal ale MAI), de luni până vineri, între orele 10.00-14.00.

Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine zilnic între orele 8.00 – 16.00 la sediul IPJ Neamț – Serviciul Resurse Umane la telefonul 0233/207000, sau pe pagina de internet a IPJ Neamț: https://nt.politiaromana.ro/ , secțiunea Carieră-Admitere 2017.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0