ÎNCĂ O FACTURĂ E.ON DE SPERIAT: 7.607,32 LEI

ÎNCĂ O FACTURĂ E.ON DE SPERIAT: 7.607,32 LEI

Poliţistul nemţean Marius Coşerariu se transformă, încet, dar sigur, în cel mai aprig contestatar al companiei E.ON Energie. După ce a descoperit, printr-o întâmplare, că o bătrână din satul Dămuc avea în locuinţă un bec, un televizor şi un frigider şi trebuia să achite peste 3.400 de lei la factura de curent, omul legii a mai intrat în posesia unei facturi duble, de fix 7.607,32 lei.

factura eon 2 martieEste vorba tot despre o factură de regularizare, tot a unui cetăţean din comuna Dămuc. Poliţistul spune că a fost contactat de reprezentanţii E.ON, care i-au cerut să închidă pagina de socializare „Jos Mafia din Energie”, dar spune că ar trebui, mai înainte de toate, ca cineva să-şi dea demisia pentru scuzele că de vină pentru aceste facturi este „contorul defect”: „Chiar voiam să îmi cer scuze de la E.ON. Voiam să mă ţin de promisiunea făcută celor de la E.ON că voi şterge pagina, dar, din păcate, nu am de ce să-mi cer scuze şi niciun motiv să şterg pagina. Mă întreb ce au verificat cei de la E.ON în comuna Dămuc? Fac public un alt caz, un alt domn din comuna Dămuc, cu familie şi soţie însărcinată, care a avut «fericirea» să primească o factură de la E.ON în valoare de 7.607,32 lei. Acesta ar fi consumat atâta energie electrică încât ai crede că are o fabrică ascunsă, dar domnul în cauză este un om simplu. Când s-a tipărit această factură, cei cu mintea luminată nu şi-au pus niciun semn de întrebare? Domnilor de la E.ON, aveţi vreun contor în regulă prin depozitele dumneavoastră? Unul care să înregistreze corect energia consumată. Ce fel de companie sunteţi dumneavoastră?”, scrie poliţistul pe Facebook.

În factura de infarct se poate vedea că este pentru perioada 8 septembrie 2015 – 10 februarie 2016 şi trebuie achitată până pe 3 martie, adică mâine.

La o analiză a facturii se vede clar că pentru perioada 8 septembrie – 19 decembrie 2015 omul a consumat 13.173 de kW, în timp ce de la 20 decembrie 2015 la 10 februarie 2016 a consumat doar 240 de kW. Practic, în primele trei luni, persoana respectivă a consumat de 54 de ori mai mult decât în aceste ultime luni, o diferenţă ce este inexplicabilă.


COMENTARII

WORDPRESS: 0