Prima paginăSocial

Încă două locuri de joacă noi

Încă două locuri de joacă noi

Dimensiune text

 

loc parculet joaca 14Administraţia locală a reuşit, în această perioadă, să termine lucrările la încă două locuri de joacă pentru cei mici. Părculeţele s-au realizat cu echipele proprii.

Este vorba despre un loc de joacă la creşa Smirodava şi unul la grădiniţa „Muguri de lumină”. Anual, administraţia locală realizează cam două locuri de joacă noi, în principal ocupându-se cu reabilitarea celor deja create.

Cele mai multe locuri de joacă realizate în ultimii ani au fost create prin programul finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu (2011), care a vizat arealul din zona străzilor Anton Pann, bulevardul Republicii, bulevardul Roman Muşat, pe tronsonul fostă Florilor, când au fost înfiinţate 13 spaţii de joacă pentru copii.

Printre propunerile primite de administraţie de la romaşcani pentru creşterea calitativă a traiului în oraş se numără solicitarea de amenajare de locuri de joacă şi locuri de parcare.

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Acum ramane de vazut daca la gradinita Muguri de lumina copii vor fi scosi afara. Copilul meu a iesit afara la gradinita de 3 ori in trei ani. Oare, daca vor iesi, vor trebui sa stea tot cu mainile la spate?