Prima paginăActualitate

Încă doi candidați la funcțiile de director au fost respinși, după proba de evaluare a CV-ului

Încă doi candidați la funcțiile de director au fost respinși, după proba de evaluare a CV-ului

Dimensiune text

 

Miercuri, 19 iulie, între orele 9 și 13, la Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț s-a desfășurat proba de evaluare a CV-urilor pentru candidații înscriși la concursul naţional de ocupare a funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea iunie – august 2017, care a început luni, 17 iulie, cu proba scrisă.

După ce, luni, cinci dintre candidații înscriși pentru cele 78 de funcții vacante din Neamț nu au trecut de proba scrisă, nereușind să întrunească punctajul minim, încă doi candidați au fost respinși, miercuri, după proba de evaluare a CV-urilor. Aceștia sunt: Lăcrămioara Luca, aceasta candidând pentru funcția de director al Liceului Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din comuna Horia, care a obținut 33,75 de puncte la evaluarea CV-ului, și Elena Toplicianu, care a candidat pentru funcția de director al Liceului Tehnologic din comuna Dămuc – 26,25 puncte.

Notele obținute de candidații Neamț la proba de evaluare a CV-ului de miercuri pot fi accesate la următorul link.

Ultima probă a concursului, proba de interviu, a început miercuri, de la ora 13.30, și se va finaliza marți, 25 iulie. Candidații pot contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs. Contestațiile se depun la Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0