Încă cinci directori de școli au fost confirmați pe funcții

Încă cinci directori de școli au fost confirmați pe funcții

 

profesori-cancelarie-catalog1Miercuri, 19 octombrie, cinci dintre candidații pentru funcțiile de director și director adjunct din unitățile de învățământ din Roman s-au prezentat la Inspectoratul Școlar pentru a le fi evaluat CV-ul și pentru a-și prezenta oferta managerială. Toți au trecut cu brio și acest test.

Benone Damian este candidat pentru funcția de director al Centrului pentru Educație Incluzivă, obținând 43,75 de puncte la analiza CV-ului și 49,40 de puncte la prezentarea scrisorii de intenție și a ofertei manageriale, fiind declarat admis. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Judith Găină, care a candidat pentru postul de director adjunct al LPS, obținând 45 de puncte la analiza CV-ului și maxim punctaj la oferta managerială. Tot pentru o funcție de director adjunct la LPS Roman a optat și Ana Luca, aceasta obținând 38,75 de puncte la analiza CV-ului și 48,50 la analiza ofertei manageriale. Pentru funcția de director plin al LPS nu s-a calificat nimeni în proba orală.

Ecaterina Popa a optat pentru funcția de director adjunct la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”, obținând 40 de puncte la analiza CV-ului și maximul punctajului pentru oferta managerială. Pentru funcția de director al Școlii de Artă, singurul candidat – actualul director – nu s-a prezentat la proba scrisă. Claudiu Maxim a fost și el prezent la Inspectorat pentru a obține funcția de director la Școala „Alexandru Ioan Cuza”, comisia acordându-i un punctaj de 38,75 pentru CV și 48,75 pentru analiza ofertei manageriale.

Joi, zi cu emoții pentru Liceul „Vasile Sav”

Joi, 20 octombrie, va debuta cu probele orale pentru candidații la funcțiile de conducere de la: Liceul Tehnologic „Vasile Sav” – Magdalena Gheorghiță și Dan Zaharia – pentru funcția de director, Alexandru Onel și Lăcrămioara Ploșniță – pentru funcția de director adjunct, Colegiul Tehnic „Danubiana” – Cristina Păun și Nicușor Pop – pentru funcțiile de director adjunct, Colegiul Tehnic „Miron Costin” – Ana Maria Zăloagă pentru funcția de director și Ana Maria Agape și Cristinica Sava – pentru funcția de director adjunct.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0