Prima paginăSocial

Încă 140 de absenți la a doua sesiune a Bacalaureatului

Încă 140 de absenți la a doua sesiune a Bacalaureatului

Dimensiune text

 

 

Joi, 23 august, s-a desfășurat cea de a treia probă scrisă, proba E(d), din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat național 2018. În județul Neamț, la această probă au fost înscriși 601 candidați, 143 dintre aceștia absentând la această probă. Alți 216 elevi au absentat la primele două probe scrise ale acestei sesiuni.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfășoară în zilele de 24 și 27 august și este urmată de evaluarea competențelor în limba maternă (proba B) în 28 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în intervalul 29 – 30 august, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 30 și 31 august.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 1 septembrie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0