Înarmat ilegal

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat miercuri, 11 noiembrie, o perchiziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 40 de ani, din Ruginoasa, bănuit de deţinerea ilegală a unei arme. În urma percheziţiei domiciliare efectuată de poliţişti, în baza mandatului emis de către Judecătoria Roman, a fost descoperită o armă de vânătoare de calibru 12 milimetri, având o lungime de 110 centimetri, cu diametru de doi centimetri, nefiind identificate alte caracteristici (marcă, serie sau calibru). Arma a fost ridicată de poliţişti, urmând a se stabili provenienţa acesteia, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de armă letală fără drept.

Verificările privind respectarea regimului legal al armelor şi muniţiei au fost demarate de poliţiştii nemţeni după ce, la sfârşitul lunii octombrie, un copil de şase ani a murit, fiind împuşcat în cap, din greşeală, de un vecin. Vecinul care a manevrat arma a fost un copil de opt ani, iar puşca a fost luată dintr-o anexă a gospodăriri, fiind una artizanală.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Popescu Constantin 4 ani

    Fiind romascan ce am emigrat di orasul meu natal Roman nascut in Poienari pot sa va comunic sincer ca va iubesc pe toti romascanii !!!
    Cu respect ,dor , si NEUITARE .