În PNL se caută candidații pentru parlamentare

În PNL se caută candidații pentru parlamentare

Dimensiune text

 

PNL sigla 02Alegerile locale s-au încheiat, dar au început deja pregătirile pentru alegerile parlamentare de la finele acestui an. În PNL, președintele de pe Roman, Laurențiu Leoreanu, spune că au început analizele pe eventualele candidaturi. Un loc pe listă, eligibil, ar putea fi dedicat unui romașcan.

“Sunt discuții, eu, ca secretar general al PNL, am început, de la finele săptămânii trecute, analizele pe fiecare localitate din județ. Avem speranțe că vor fi oameni valoroși pe lista PNL. Sperăm, dar știți că în politică este o slabă predictibilitate. Se poate ca ceea ce hotărăști în seara asta să nu mai fie valabil a doua zi”, a precizat Laurențiu Leoreanu.

În ceea ce privește ocuparea unor locuri eligibile de către romașcani, președintele PNL Roman a recunoscut că “este greu”, dar a precizat că “vreau neapărat om de valoare romașcan. Doi oameni sau măcar unul care să facă cât doi”.

În urmă cu patru ani, Laurențiu Leoreanu a reușit să-i obțină un post de deputat pe Colegiul 4 Roman – Ion Creangă Elenei Udrea. Însă, anul acesta, cetățenii cu drept de vot nu vor mai alege un om, ci o listă cu membri de partid, în ordinea în care aceștia vor prelua funcțiile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ce fel de om , gen momaie care nu poate sai penalizeze pe cei ce comit nedreptati sau tufe de venetia care nu fac nimic. Decat oameni de genul asta mai bine nimeni.