În iulie, absolvenţii românii pot fi admişi pe loc în şapte universităţi britanice

În iulie, absolvenţii românii pot fi admişi pe loc în şapte universităţi britanice

Dimensiune text

 

university northamptonÎn luna iulie, şapte universităţi din Marea Britanie organizează admiteri pe loc pentru tinerii din România care doresc să-şi continue studiile în străinătate. Anglia Ruskin University, Birmingham City University, Coventry University, University of Greenwich, University of Hull, University of Northampton şi University Campus Suffolk sunt universităţile care vor emite oferte pe loc celor care se înscriu la interviurile de admitere.

Admiterile pe loc se vor desfăşoară la sediile Edmundo, în centrele din Bucureşti, strada Colței nr. 8 (vor fi prezente şapte universităţi din Anglia), în Iaşi, pe 19 iulie, strada Păcurari nr. 110, etaj 3 – lângă Şcoala „Petru Poni” (Coventry University) şi în Timişoara, pe 19 iulie (Coventry University). Participarea la întâlnirile cu reprezentanţii universităţilor britanice – care vor oferi răspuns pe loc candidaţilor – este gratuită, după completarea formularului de înscriere de pe site-ul www.edmundo.ro.

Cei care aplică trebuie să aibă un anumit punctaj la bacalaureat sau licenţă (acest criteriu diferă de la o universitate la alta) şi să prezinte documentele finale emise de ultima instituţie absolvită. Ca noutate, universităţile nu vor cere atestate de limbă engleză celor care doresc să urmeze un program de licenţă în Anglia, ci acceptă competenţele lingvistice de la Bacalaureat. De asemenea, cei care au urmat programe de licenţă cu predare în limba engleză sunt scutiţi de alte certificări internaţionale.

Edmundo este un serviciu ce aparţine de Grupul Educativa şi oferă în mod gratuit tinerilor români informaţii, consiliere şi asistenţă pentru admiterea la instituţii de învăţământ superior din Europa, SUA şi Canada.

Cei interesaţi poţi obţine detalii despre admitere, universităţi şi costurile şcolarizării de pe site-ul https://www.edmundo.ro .

 COMENTARII

WORDPRESS: 0