În două săptămâni, iarba va fi tunsă peste tot în Roman

În două săptămâni, iarba va fi tunsă peste tot în Roman

Se montează bănci în fața blocurilor
Asociațiile de proprietari, chemate iar în ședință pentru explicații privind tariful gunoiului
Lista cu asociațiile de proprietari din Roman

 

iarba motocositoareAutorităţile locale spun că ar trebui ca, în circa două săptămâni, în tot oraşul iarba să fie cosită. În acest moment, în unele cartiere spaţiile verzi nu sunt îngrijite, iar ultima tăiere a avut loc înaintea alegerilor, astfel încât, într-o lună şi jumătate, iarba a crescut semnificativ.

În Roman, spaţiile verzi se îngrijesc cu angajaţi din Primărie, cu o firmă specializată şi cu aportul unor angajaţi din asociaţiile de proprietari.

„Nu putem noi, cu forţe proprii, să îngrijim toate spaţiile verzi, lucrăm şi cu o firmă din Sagna. Graficul pentru tăieri se face săptămânal şi se solicită, la nevoie, şi ajutor societăţii. Anul acesta a fost un an cu ploi, care au favorizat creşterea ierbii. Sperăm ca, în următoarele două săptămâni, să nu mai existe probleme nicăieri în Roman. În unele asociaţii există personal angajat. În acest moment, am dat peste zece motocositoare în asociaţiile de proprietari”, a declarat Ovidiu Bojescu, city managerul oraşului.

În Primăria Roman lucrează opt oameni la cosit iarba, iar pe tot ceea ce înseamnă spaţii verzi şi inclusiv serele se ocupă în total 15 oameni.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!