Articol publicat în data de: vin, 15 Iul 2016În două săptămâni, iarba va fi tunsă peste tot în Roman

 

iarba motocositoareAutorităţile locale spun că ar trebui ca, în circa două săptămâni, în tot oraşul iarba să fie cosită. În acest moment, în unele cartiere spaţiile verzi nu sunt îngrijite, iar ultima tăiere a avut loc înaintea alegerilor, astfel încât, într-o lună şi jumătate, iarba a crescut semnificativ.

În Roman, spaţiile verzi se îngrijesc cu angajaţi din Primărie, cu o firmă specializată şi cu aportul unor angajaţi din asociaţiile de proprietari.

„Nu putem noi, cu forţe proprii, să îngrijim toate spaţiile verzi, lucrăm şi cu o firmă din Sagna. Graficul pentru tăieri se face săptămânal şi se solicită, la nevoie, şi ajutor societăţii. Anul acesta a fost un an cu ploi, care au favorizat creşterea ierbii. Sperăm ca, în următoarele două săptămâni, să nu mai existe probleme nicăieri în Roman. În unele asociaţii există personal angajat. În acest moment, am dat peste zece motocositoare în asociaţiile de proprietari”, a declarat Ovidiu Bojescu, city managerul oraşului.

În Primăria Roman lucrează opt oameni la cosit iarba, iar pe tot ceea ce înseamnă spaţii verzi şi inclusiv serele se ocupă în total 15 oameni.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>