Prima paginăSanatate

În ce secții vor fi mai multe paturi la Spitalul Municipal de Urgență Roman

În ce secții vor fi mai multe paturi la Spitalul Municipal de Urgență Roman

Dimensiune text

 

Un proiect privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Municipal de Urgență Roman se va afla în discuția consilierilor locali romașcani, în cadrul ședinței ordinare a acestei luni, de miercurea viitoare, 24 iulie. Astfel, proiectul propus prevede redistribuirea unor paturi între secții, având ca scop îmbunătățirea activității, cu păstrarea numărului total de 666 de paturi.

Vor fi mai multe paturi la Secția Medicină Internă (creștere de la 73 la 80, la Compartimentul Gastroenterologie), la Secția Chirurgie generală (creștere de la 55 la 65, cu câte cinci paturi mai mult pentru compartimentele Urologie și Chirurgie toracică), la Compartimentul Pneumologie (creștere de la zece la 25 de paturi și transformarea în Secție de pneumologie, cu un Compartiment de Recuperare Medicală Respiratorie de cinci paturi). Vor fi mai puține paturi la Secția Obstetrică-Ginecologie (scădere de la 80 la 56) și la Secția Neonatologie (scădere de la 45 la 37). La Secția Neurologie va fi înființat un Compartiment de Recuperare neurologică de cinci paturi, cu păstrarea numărului total de paturi al secției, de 30.

Proiectul propus a primit anterior avizul Comitetul director al unității medicale, precum și al Consiliului de Administrație al instituției.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0