Prima paginăActualitate

Impact între două maşini, pe E85, la Săbăoani. Unul dintre şoferi era băut

Impact între două maşini, pe E85, la Săbăoani. Unul dintre şoferi era băut

Dimensiune text

 

ambulanta21Două autoturisme s-au lovit joi, în jurul prânzului, pe E85, în zona comunei Săbăoani, au anunţat poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ. În urma impactului, trei persoane au ajuns la Spital, pentru îngrijiri.

Poliţiştii nu au definitivat încă cercetările cu privire la modul în care s-a produs accidental, dar un singur lucru este clar – acela că unul dintre şoferi consumase alcool. Trei pacienţi, doi bărbaţi şi o femeie – pasageră aflată pe bancheta din spate a unui autoturism – au ajuns la Spital. Conform datelor deţinute la această oră, un bărbat, de 57 de ani, a fost adus cu Ambulanţa la Centrul de Primiri Urgenţe, fiind şoferul unuia dintre autoturisme. La verificarea cu alcooltestul, acestuia i-a reieşit o alcoolemie e 0,11%, fiindu-i ulterior recoltate şi probe de sânge. Din fericire, bărbatul nu prezenta traume.

La spital a ajuns şi celălalt şofer, un bărbat de 40 de ani, care, la alcooltest, a avut un rezultat negative, dar şi acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Cele mai mari traume le-a suferit o femeie, de 66 de ani, pasageră pe bancheta din spate a unuia dintre autoturisme. Deşi conştientă şi stabilă, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toraco-abdominal, fiind supusă unor investigaţii suplimentare şi ţinută sub observaţie de medicii romaşcani.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0