Imagini video live din centrul orașului, din Ștrand și din Parc

Imagini video live din centrul orașului, din Ștrand și din Parc

 

 

Reprezentanții administrației publice locale au montat un sistem de camere video care permite persoanelor care au o conexiune la Internet să urmărească imagini în timp real din centrul Romanului, din Ștrand și, în curând, și din Parcul Municipal. Anunțul a fost făcut de primarul Lucian Micu în cadrul conferinței de presă săptămânală. Imaginile video live pot fi urmărite site-ul Primăriei, la adresa www.primariaroman.ro, în acest moment fiind disponibile camerele din centrul orașului și din Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement Moldova.

Nu doar Primăria municipiului Roman oferă posibilitatea celor care nu sunt în localitate să urmărească imagini live din oraș, o aplicație asemănătoare, cu centrul orașului, fiind găzduită și de site-ul Roman24 Online – www.roman24.ro.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Tot respectul pentru inițiativă ! Ca o sugestie personală şi în limita posibilităților financiare, ar fi bine dacă a-ți lua în considerare montarea unei camere video în Parcul Municipal, cu bărcuțele pe lac şi încă una, cu fântâna arteziană din centru sau cea de la Hotel.