Iluminat cu LED la sensul giratoriu Poarta Nord

Iluminat cu LED la sensul giratoriu Poarta Nord

Dimensiune text

 

Autoritățile estimează că, în aproximativ o săptămână, iluminatul din sensul giratoriu Poarta Nord va fi gata. Primarul Lucian Micu spune că la evenimentul de finalizare a acestei părți din investiție va chema și jurnaliștii pentru ca aceștia să vadă modul în care va fi asigurat iluminatul în zonă.

Iluminatul din sensul giratoriu este funcțional pe bază de LED, lămpi care, spun specialiștii, sunt și economice și potrivite pentru o vizibilitate cât mai bună a conducătorilor auto.

„Vineri s-au făcut primele probe la iluminatul din sensul giratoriu Poarta Nord, estimăm ca într-o săptămână să fie gata, eventual vom invita și presa la finalizarea acestei părți din proiect, fiind vorba de un  iluminat modern, pe bază de LED-uri, care nu produce disconfort șoferilor. Sensul va fi gata, așa cum am spus și săptămâna trecută, în circa trei săptămâni”, a declarat primarul Lucian Micu.

Administrația locală intenționează să depună în acest an și un proiect pe fonduri europene pentru ca tot iluminatul public din oraș să fie cu LED. În acest moment, sistemul este implementat doar pe strada Ștefan cel Mare și pe strada Tineretului.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0