Ilie Boloca, admis ca director al Clubului Copiilor

Ilie Boloca, admis ca director al Clubului Copiilor

Elevii Cercului de Artă Decorativă din cadrul Clubului Copiilor Roman, premiați la Iași
Festivalul concurs județean „Muzica e viața mea” are loc în Piața „Roman Vodă”
Pe 18 februarie are loc prima ediție a Memorialului „Cezar Labău Işan” la șah

 

boloca2008Profesorul Ilie Boloca a trecut toate testele de până acum pentru ocuparea funcției de director al Clubului Copiilor Roman. Ilie Boloca a obținut 46,875 puncte la proba scrisă și a fost admis și după evaluarea CV-ului și interviu.

Ilie Boloca este singurul care a concurat pentru funcția de director al Clubului Copiilor, fiind și primul candidat din Roman care a trecut prin emoțiile probei orale. Luni, 17 octombrie, acesta a mers în fața comisiei de la Inspectoratul Școlar, unde a prezentat CV-ul, scrisoarea de intenție și oferta managerială. Pentru CV, acesta a obținut 45 de puncte și pentru celelalte probe a mai obținut încă 48,50 de puncte, fiind considerat admis.

Marți, 18 octombrie, niciun cadru didactic din Roman nu a mai fost înscris la probele orale, însă miercuri, 19 octombrie, sunt programați: Benone Damian – pentru funcția de director al Centrului pentru Educație Incluzivă, Judith Găină – pentru postul de director adjunct al LPS, Ana Luca – pentru postul de director adjunct la LPS (pentru funcția de director plin al LPS nu s-a calificat nimeni), Ecaterina Popa – pentru funcția de director adjunct la Școala de Artă „Sergiu Celibidache” (pentru funcția de director, singurul candidat – actualul director – nu s-a prezentat la proba scrisă) și Claudiu Maxim – pentru funcția de director la Școala „Alexandru Ioan Cuza”.

Ilie Boloca ocupă și funcția de consilier local din partea PSD.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • L-am avut profesor pe Ilie Boca si nu era baiat care sa nu primeasca o „castana” de la dansul in cap adica un pumn pt a tine elevii in frau la ora da de sport.Mare profesor de sport

  • omul potrivit la locul potrivit ,intradevar lucrurile se misca la clubul copiilor in sensul bun ,datorita managmentului eficient ,sanatate si putere de munca ,,vechiului si noului”,director !!!!!!!