Prima paginăActualitate

Iar s-a luat apa. De vină este acum E.ON

Iar s-a luat apa. De vină este acum E.ON

Dimensiune text

 

Conform reprezentanților companiei ApaServ, o avarie la rețeaua de electricitate de la stația de captare Pildești a oprit, marți, 12 septembrie, alimentarea cu apă potabilă a municipiului. Conform anunțului reprezentanților companiei, alimentarea cu apă urma să fie reluată de la ora 16.00, lucru care, bineînțeles, nu s-a întâmplat.

Reprezentanții ApaServ ne-au informat că prima estimare a celor de la E.ON a fost aceea că lucrarea de intervenție va dura până la ora 14.00, ceea ce însemna că la ora 16.00, romașcanii ar fi avut din nou apă la robinete. În fapt, la ora 16.00, apa nu curgea decât în zonele joase ale orașului și doar la etajele inferioare.

Reprezentanții Primăriei Roman au anunțat pe pagina de Facebook că avaria a fost remediată în jurul orei 15.20: „Compania E.ON a efectuat astăzi, 12 septembrie, lucrări la rețeaua de curent electric de la stația de captare apă de la Pildești – Simionești. Conform reprezentanților ApaServ, abia la ora 15.20 s-a finalizat intervenția. Conducerea Primăriei municipiului Roman menține un contact permanent cu reprezentanții ApaServ pentru a oferi sprijin în reluarea furnizării apei potabile în oraș. Conform estimărilor celor de la ApaServ, rețeaua de alimentare cu apă potabilă va deveni funcțională în tot orașul până la ora 16.30”.

Reumplerea rezervoarelor de apă și a întregii rețele de apă durează cel puțin 45 de minute de la repornirea stațiilor. Bineînțeles, dacă nu apar alte avarii din cauza presiunii.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0