Prima paginăAdvertorial

Ia-ți măsuri de siguranță în caz de divorț!

Ia-ți măsuri de siguranță în caz de divorț!

Dimensiune text

 

 

Cu siguranță că fiecare dintre noi visăm la o căsnicie perfectă fără certuri, fără probleme financiare, și cu fericire care să dureze până la adânci bătrâneți. Din păcate, se întâmplă ca oamenii să se schimbe și să apară neînțelegeri, de cele mai multe ori ca urmare a unor greutăți. Sunt cazuri când cei doi soți par să se înțeleagă perfect și să fie văzuți ca un cuplu perfect, dar de fapt să ascundă adevărate drame. Încercați dese ieșiri din cotidian și nu lăsați monotonia să intervină în relația dvs. Cercetați ofertele de pe imprumut24.ro și plănuiți o vacanță romantică. Indiferent de rezultat, am pregătit câteva sfaturi pentru doamnele căsătorite pentru a fi pregătite financiar în caz de despărțire.

Fiți gata de schimbare!

Oricât de frumoasă sau deșteaptă sau amuzantă sau bună gospodină este o femeie, nimic nu garantează acesteia succesul în căsnicie. De multe ori, cel mai bine este să renunți pur și simplu, dacă simți că nu mai e nimic de reparat. Cu toate acestea, niciodată nu este simplu să spui stop, și de aceea trebuie să fii pregătită pentru decepții. Gândește-te că nimeni nu e perfect, și consideră căsătoria o prietenie. Este important să rămâneți prieteni!

Nu arunca documentele financiare!

Faceți-vă un obicei sănătos și păstrați toate documentele precum adrese, contracte, informații de contact referitoare la conturi de economii, împrumuturi, serviciile de telefonie, contractele de leasing, credit ipotecar, fluturașii de salariu, investiții comune. Păstrați totul pe categorii bine delimitate și de asemenea, țineți o evidență a veniturilor și cheltuielilor.

Acționați din timp!

Dacă intuiția dvs. feminină vă spune că au apărut ceva schimbări în comportamentul soțului dvs., luați măsuri. În timp ce încercați să aflați despre ce este vorba, și puneți în aplicare diferite strategii de redresare, nu ar strica să puneți în acțiune o parte din planul B. Cred că ați auzit de Planul B! În viață, oricând este necesar să avem opțiuni. Încet-încet puneți deoparte niște bănuți doar pentru dumneavoastră, pentru a putea începe o viață nouă în cazul unui divorț. Pentru început, asigurați-vă că aveți suficient pentru plata unui avocat bun.

Găsește un avocat bun!

Indiferent dacă ai credit sau nu, sau dacă ai copii sau nu, este recomandat să discuți cu un avocat. Va fi nevoie de partaj, și  dacă vei recurge doar la o discuție amiabilă cu soțul, s-ar putea să-ți pară rău. Un avocat se poate să aducă în discuție aspecte la care nu te-ai fi gândit înainte.

Nu uita de credite!

Acum mai mult ca oricând, aveți grijă de plățile la credit. S-ar putea să aveți nevoie de un alt credit pentru casă sau mașină și atunci dacă nu aveți un istoric de creditare pozitiv, vă va fi foarte greu să o luați de la capăt.

Nu faceți împrumuturi diverse!

Bine ar fi să aveți cât de cât o siguranță financiară, dar dacă nu stați bine la acest capitol, trebuie să găsiți niște metode care să nu vă aducă mari pagube. Încercați să economisiți ca într-o perioadă de criză, și dacă nu aveți nevoie de lucruri noi, nu cumpărați.

Dacă nu aveți planul B, creați-l!

Nu intrați în panică și nu vă lăsați intimidată de amenințări și reproșuri. Și alte femei au trecut prin asta, și așa te vei descurca și tu. Vei vedea că în timp lucrurile se vor rezolva. Important este totuși să te gândești la soluții, și nu să aștepți propuneri. Eventual pune pe hârtie un plan detaliat. În caz de urgențe, nu uita că poți lua împrumuturi rapide doar cu buletinul, până la următorul salariu. Gândește-te chiar la un job part-time secundar pentru a te susține financiar și pentru a avea o ocupație.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0