Hoţii minori s-au pus pe furat din farmacii

Hoţii minori s-au pus pe furat din farmacii

Punct farmaceutic în satul Chilii
A leșinat în farmacie
Orașul farmacie

 

bani1706c-680x365Un echipaj de jandarmi, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Piatra Neamţ, a fost sesizat sâmbătă, 30 iulie, în jurul orei 12.00, cu privire la o posibilă faptă de furt dintr-o farmacie de pe bulevardul Decebal. Jandarmii s-au deplasat în zona menţionată şi au constatat că fapta se confirmă.

La faţa locului au fost găsiţi doi tineri care au fost reţinuţi de către cetăţenii aflaţi pe trotuar, iar cel de-al treilea a fost urmărit şi prins de către jandarmi la scurt timp de la săvârşirea faptei.

„În urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată, cu martorii de la faţa locului şi după primele verificări efectuate a rezultat faptul că un grup de trei tineri minori, din Piatra Neamţ şi Roman, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, au pătruns în interiorul unei farmacii şi au sustras suma de 260 de lei. Prejudiciul a fost recuperat iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, fiind întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acte ce au fost predate în vederea continuării cercetărilor”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!