Prima paginăActualitate

Hoți din Horia și Botești, prinși de polițiști

Hoți din Horia și Botești, prinși de polițiști

Dimensiune text

 

 

Marți, 5 februarie, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii postului de poliţie Horia, a fost identificat și reținut un bărbat de 62 de ani, din Horia, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Conform IPJ Neamț, investigațiile au arătat că, la data de 4 februarie 2019, în jurul orelor 1.00, bărbatul a pătruns în locuinţa unei persoane vătămate din Horia, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 800 de lei. Polițiștii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Miercuri, polițiștii îl vor prezenta Parchetului Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Tot marți, 5 februarie, în urma probatoriului administrat, polițiștii Secţiei de poliţie Săbăoani au reținut pentru 24 ore un bărbat de 40 de ani, din Botești, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 26 ianuarie 2019, acesta ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei persoane vătămate din Boteşti, de unde i-a sustras o tabletă, în valoare de 400 de lei. Bunul sustras a fost recuperat de polițiști de la o casă de amanet din Roman şi a fost restituit persoanei vătămate. Miercuri, polițiștii îl vor prezenta Parchetului Roman cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0