Prima paginăPe scurt

Hoți din fragedă pruncie * Hoț de biciclete prins de polițiști * Amenințat cu toporul * Băuți la volan

Dimensiune text

Hoți din fragedă pruncie

 

Pe 14 iunie, în jurul orei 12.10, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Roman a prins în flagrant doi minori, respectiv P.D., de 11 ani și P. A., de 10 ani, ambii din Roman, în timp ce sustrăgeau o bicicletă din scara unui  bloc situat pe strada Republicii. Sâmbătă, o patrulă de  poliție l-a prins, din nou, pe P. D., de 11 ani, după ce a sustras o bicicletă lăsată  neasigurată în fața unei farmacii. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Hoț de biciclete prins de polițiști

 

În ziua de 14 iunie, în jurul orei 16, Postul de Poliție Horia, a fost sesizat de Vasile D. despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă  în valoare de 1000 lei din fața unui lăcaș de cult. În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe Dragoș N., de 31 ani, din comună, ca fiind autorul furtului, iar  bunul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate  În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Amenințat cu toporul

 

Pe 15 iunie, Postul de Poliție Tămășeni a fost sesizat despre faptul că Ciprian C., de 36 ani,  a amenințat cu un topor pe Constantin C., de 50 ani,  care efectua o racordare la rețeaua de gaz a unui imobil, pe motiv că săpăturile  lucrării au creat probleme pe stradă.  În cauză a fost întocmit dosar penal

 

Băuți la volan

 

În ziua de 14 iunie, în jurul orei 10.17, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat, pe strada Bogdan Dragoș, din municipiu, pe Alexandru R., de 46 ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism având o  concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză a fost întocmit dosar penal. Sâmbătă, în jurul orei 10, un echipaj din cadrul Poliției  municipiului Roman l-a depistat, pe strada Republicii, pe Gheorghe B., de 59 ani,  din municipiu, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0