Hoți cercetați în libertate

Dimensiune text

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Săbăoani au continuat cercetările în două dosare de furt din locuință, rămase, inițial, cu autor necunoscut, și au identificat suspecții ca fiind Florin P., de 21 de ani, Emanuel C., de 20 ani, și Cristian C., de 18 ani, toți din comuna Săbăoani.

 

 

În fapt, cei trei tineri sunt suspectați că, în noaptea de 13 spre 14 februarie, au pătruns prin efracție în locuințele a trei părți vătămate din comuna Săbăoani și au sustras aparatură electronică,  îmbrăcăminte, materiale de construcții și produse alimentare. Bunurile sustrase au fost valorificate la diferite persoane sau folosite în scop propriu. Prejudiciul, în valoare de totală de 6.350 lei, a fost recuperat în proporție de 95%.

Marți, 26 februarie, suspecții au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere, pe o perioadă de 24 de ore, și au fost  prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a luat față de cei trei măsura obligării de a nu părăsi țara.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mary 7 ani

    Arestati preventiv? Multe cazuri grave se intampla si doar arestati preventiv…Doar cand moare cineva se iau masuri. Rusine!