Hoți alergați de Poliția Locală

Dimensiune text

Doi tineri, dintre care unul minor, au fost prinși de polițiștii locali după ce au spart o autoutilitară. Cei doi sunt suspectați că au spart, săptămâna trecută, și autocarul echipei de handbal Oltchim.

 

 

Doi hoți au fost prinși, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după mai multe ore de căutare din partea polițiștilor. În jurul orei 23.20, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că două persoane au spart o autoutilitară parcată în spatele unui bloc de pe strada Dobrogeanu Gherea și au furat din autovehicul mai multe bunuri. Hoții au fost zăriți și de un echipaj al Poliției Locale care patrula în zonă, iar cei doi suspecți au fost urmăriți pe mai multe străzi din oraș, până când au fost prinși și încătușați de polițiști. Cei doi făptași au fost identificați ca fiind Ciprian P., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, și C.E., în vârstă de 15 ani, din localitatea Făurei, județul Brăila, ambii locuind fără forme legale în municipiul Roman. Cei doi sunt suspectați că au spart și autocarul echipei Oltchim, atunci când campioana națională a venit la Roman pentru meciul de joia trecută.

Cei doi suspecți au recunoscut fapta și au arătat polițiștilor unde țineau lucrurile furate. Aceștia au predat oamenilor legii o bormașină, un motopercutor, un fierăstrău pendular și un picamer. Prejudiciul, în valoare de 13.000 de lei, a fost restituit părții vătămate.

Ciprian P. a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Minorul este cercetat în stare de libertate, pentru comiterea aceleiași fapte.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0