Hoț și piroman * Arestați pentru furt

Dimensiune text

Hoț și piroman

 

Joi, 20 iunie, lucrători din cadrul Poliției municipiului Roman l-au depistat pe Adrian A. de 32 ani din municipiu, care, în noaptea de 21 spre 22 aprilie, a pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Roman de unde a sustras mai multe bunuri, iar la data de 19 octombrie 2012 a incendiat o locuință din municipiu. Polițiștii au dispus reținerea autorului pentru 24 ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

 

Arestați pentru furt

 

În ziua de 20 iunie, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a lui Ionel G.,  de 49 ani, din comuna Horia, pentru o perioadă de 29 zile, acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, autorul a pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale care aveau punctul de lucru pe raza comunei Horia, de unde a sustras mai multe bunuri.

În aceeași zi, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă a lui Dragoș N., de 24 ani, din comuna Ion Creangă, pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta a comis șase furturi pe raza comunei Oniceni.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0