Prima paginăPe scurt

Hoţ prins după două zile * A furat un telefon mobil * Prinşi cu năpatca * Șofer scandalagiu

Dimensiune text

Hoţ prins după două zile

 

Poliţiştii romaşcani au identificat şi prins, joi, autorul unui furt care s-a produs pe data de 5 februarie. Alin S., în vârstă de 21 de ani, din comuna Horia, a pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Roman, iar din interior a sustras o geantă care conţinea bunuri personale şi suma de 20 lei. Autorul a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 ore, şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

 

A furat un telefon mobil

 

În ziua de 7 februarie, orele 10.30, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată, de către un minor de 14 ani, despre faptul că, în timp ce se afla în parcul municipal, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi depistat, în Gara CFR Roman, pe autorul furtului, ca fiind B.P., de 17 ani, din comuna Cordun. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Prinşi cu năpatca

 

În ziua de 7 februarie, orele 9.30, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Sagna i-au depistat, în albia râului Siret din dreptul satului Rotunda, comuna Doljeşti, pe Marius B., de 27 ani, din comuna Tămăşeni, şi pe Mihai T., de 51 ani, din comuna Doljeşti, în timp ce spărgeau gheaţa cu un topor şi având asupra lor două plase de pescuit tip „năpatcă”, interzise la deţinere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Șofer scandalagiu

 

În ziua de 7 februarie, în jurul orei 21.00, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că unul dintre conducătorii auto, respectiv Corneliu B., de 36 ani, din Roman, se afla sub influenţa alcoolului. Întrucât acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul municipiului Roman, în vederea recoltării de probe biologice. Corneliu B. a refuzat recoltarea de probe biologice, a devenit agresiv faţă de personalul medical şi a provocat scandal. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autorul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

I-a ars frigiderul

 

Joi, 7 februarie, la ora 23.15, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi cu privire la producerea unui incendiu la locuinţa lui Neculai A., din municipiul Roman. Ajunse la locul producerii evenimentului, forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului, astfel că pagubele incendiului au fost limitate la un frigider şi un scaun. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de aruncarea la întâmplare a unei ţigări aprinse, de către o persoană neidentificată.COMENTARII

WORDPRESS: 0