Hoț încarcerat * Biciclist accidentat * Curba de la Felești a mai făcut o victimă

Hoț încarcerat

În ziua de 5 octombrie, în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman l-au depistat pe Dan N., de 43 ani, din municipiu, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de șase luni pentru comiterea infracțiunii de furt. În fapt, în luna februarie 2012, acesta a pătruns fără drept în incinta unei centrale termice din Roman, iar din interior a sustras bunuri în valoare de 1.280 lei. Dan N. a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

 

Biciclist accidentat

În ziua de 6 octombrie, în jurul orei 14.55, pe DN 2, pe raza localității Nisiporești, comuna Botești, județul Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Petrică T., de 26 ani, din localitatea Milisăuți, Suceava, conducea un autoturism pe DN 2, pe raza localității Nisiporești, a surprins și accidentat grav pe Ioan I. de 59 ani, din comună, care, deplasîndu-se cu o bicicletă pe DN 2, nu s-a asigurat și nu a semnalizat schimbarea direcției de mers. Biciclistul avea o concentrație de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind diagnosticat cu politraumatisme și multiple contuzii la nivelul feței , abdomenului și a membrelor.
Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman

 

Curba de la Felești a mai făcut o victimă

În ziua de 6 octombrie, în jurul orei 14.30, lucrătorii Postului de Poliție Trifești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 15D, pe raza comunei Trifești, în curba de la Felești. Deplasîndu-se la fața locului, polițiștii au găsit abandonat, răsturnat în afara părții carosabile, un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor cu remorcă, încărcat cu sfeclă. În urma cercetărilor efectuate, în jurul orelor 22.30, polițiștii l-au identificat și depistat pe Marian I., de 45 ani, din Constanța, conducătorul auto, care fiind testat cu aparatul etilotest, avea o concentrație de 0,48mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.


COMENTARII

WORDPRESS: 0