Hoț descoperit din a treia încercare

Joi, 5 septembrie, în jurul orei 13.00, Postul de Poliție Sagna a fost sesizat de către Constantin I., de 71 de ani, din comuna Sagna, despre faptul că, în noaptea de 3 spre 4 iulie, persoane necunoscute au pătruns în magazia locuinței sale de unde au sustras mai multe bunuri şi cabluri din cupru, cauzând un prejudiciu de 5.500 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițişti au fost identificați suspecții Constantin C., de 26 de ani, Marian B., de 20 de ani și Eduard G., de 18 ani, toți din comuna Sagna.

Anchetatorii au extins cercetările și au stabilit căunul dintre făptași, Constantin C., este suspect de comiterea altor două furturi. În perioada 27 octombrie – 3 noiembrie 2012, acesta a pătruns în locuința lui Nelu L., din comuna Sagna, a sustras patru anvelope auto, patru jante și patru capace, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei. Deasemenea, în noaptea de 23 spre 24 martie 2013, acesta a pătruns prin efracție în incinta unui local de alimentație publică din comuna Sagna, de unde a sustras suma de 800 de lei și 50 de pachete de țigări, cauzând un prejudiciu de 1.300 lei.

Eduard G. și Marian B. sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Constantin C. este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat, față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus interzicerea de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Bătrânul care a reclamat furtul la Poliție a rămas păgubit de o aerotermă și cablurile din cupru.


COMENTARII

WORDPRESS: 0