Hoață din magazinele din Roman trimisă în arest, după ce nu a respectat controlul judiciar

Hoață din magazinele din Roman trimisă în arest, după ce nu a respectat controlul judiciar

Dimensiune text

 

Investigațiile efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au condus la depistarea unei femei, pe numele căreia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

Conform IPJ Neamț, la data de 21 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza municipiului, o femeie de 63 de ani, pe numele căreia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă.

„Femeia este cercetată pentru săvârşirea mai multor infracțiuni de furt, față de aceasta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar. Întrucât femeia nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acesteia fiind emis un mandat de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Din ancheta polițiștilor au rezultat indicii că, în perioada 8 martie – 15 iunie, aceasta ar fi sustras mai multe telefoane mobile, sume de bani, bunuri electrocasnice şi produse alimentare, din diferite societăți comerciale de pe raza municipiului Roman, creând un prejudiciu în valoare de 3.900 de lei. Femeia a fost introdusă de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0