Articol publicat în data de: joi, 01 Sep 2016




Hectare întregi de teren în flăcări

 

miristi6c-680x365Miercuri, 31 august, pompierii romaşcani au fost solicitaţi la trei incendii de vegetaţie uscată, în urma cărora au ars hectare întregi.

La ora 12:36, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată în satul Buruieneşti, comuna Doljeşti. La locul intervenţiei s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars circa  trei hectare de vegetaţie uscată.

La ora 15:49, pompierii au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu similar în satul Adjudeni, comuna Tămăşeni. La locul intervenţiei s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars circa două hectare de vegetaţie uscată.

La ora 21:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată în satul Recea, comuna Ion Creangă. La locul intervenţiei s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars circa 400 de metri pătraţi de vegetaţie uscată.

În toate cele trei cazuri, cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, focul deschis în spaţii deschise.

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Site-ul www.ziarulderoman.ro utilizează cookies. Dacă doriți mai multe informații privind cookies, accesați link-ul Mai multe informații despre cookies!

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close