HCM Roman are titularele accidentate

Dimensiune text

Șapte dintre jucătoarele de bază ale HCM Roman sunt inapte de joc în acest moment. Peste o săptămână, echipa romașcană va trebui să facă față celei din Galați, ultima clasată, în ultima etapă a turului.

 

 

După meciul de sâmbăta trecută cu CSM Ploiești, în deplasare, HCM Roman a ajuns la durerea de a avea șapte dintre jucătoarele de bază accidentate.
Nu era de ajuns că Ana Maria Horobeț, Ana Maria Iuganu și Paula Pavăl n-au putut juca în meciul amintit, 18-23.
Lista handbalistelor inapte, în acest moment, de a juca într-un meci din campionat s-a lungit până la șapte. Carmen Stoleru, căpitanul echipei, Raluca Agrigoroaei, Marinela Gherman și Luciana Marin sunt celelalte patru nume care completează suferința din tabăra romașcană. Se mai poate vorbi de ghinion? Pare puțin spus.

Avem șapte jucătoare invalide acum, sub tratament. Nu pot să spun nimic acum despre starea lor de sănătate. Au mai făcut controale medicale între timp. Le voi vedea la antrenamentul de după-amiază pe cele care vor putea veni. Vă dați seama că nu pot sta discuții. Cum v-ați simți dacă ați fi antrenor și ați avea echipa în cabinetul medical, în loc să fie la antrenament?„, întreabă și răspunde antrenorul principal de la Handbal Club Municipal Roman, Corneliu Bădulescu.

Marți, 29 ianuarie, HCM Roman are programată, la Sala Sporturilor din Roman, partida din ultima etapă a turului campionatului Ligii Naționale cu Danubius Galați, ultima clasată în acest moment. Moment prost pentru HCM Roman, dar și pentru antrenorul principal, unul care spunea după meciul trecut că speră să recupereze măcar două dintre jucătoare. Timpul rămas este puțin, foarte scurt pentru ca medicii să poată face minuni. A venit din nou vremea, așa cum a fost și anul trecut, ca jucătoarele apte să strângă rândurile și să facă față unui meci care, deși nu se anunța ca ușor, se arată acum ca foarte greu. Echipa din Galați – cea care, cu doi ani în urmă, era contracandidată a celei din Roman la ocuparea unui loc de cupă europeană – are poziția cea mai slabă în clasament acum și nu mai are ce pierde.

Etapa a 11-a a campionatului Ligii Naționale feminine va începe în 26 ianuarie, când a fost stabilit meciul dintre HCM Baia Mare și Oltchim Râmnicu Vâlcea. Miercuri, 30 ianuarie, se vor disputa ultimele trei partide ale turului: CSM București – CSM Ploiești, SCM Craiova – ASC Corona 2010 Brașov, Dunărea Brăila – HC Zalău.

Pauza dintre tur și retur va fi una extrem de mică. Partea secundă a campionatului va începe în 3 februarie, zi în care, dacă nu se va schimba programul, HCM Roman va întâlni HCM Baia Mare, a doua clasată.COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • cineva 7 ani

    dar de antrenor nu se spune nimic ca a fost dat afara????

  • ionut 7 ani

    cand a dat mosu interviu ?ca a fost dat afara !!

  • cetatean 7 ani

    Antrenoru este singurul vinovat pentru accidentarile jucatoarelor . Lipsa de pregatire adecvata a dus la atatea accidentari . Bine ca l-au dat afara , era depasit de situatie , trebuia demult facuta treaba asta .