HCM Roman a susţinut joi un „amical” cu Știinţa Bacău

Dimensiune text

Seria jocurilor de verificare va continua vineri, la ora 18, şi sâmbătă la ora 10, la Sala Sporturilor din Roman, parteneră de întrecere urmând a fi Danubius Galaţi.

HCM Roman a început joi, 1 august, o serie de trei jocuri de verificare, câte unul pe zi, prima parteneră de întrecere fiind echipa de Divizia A Știinţa Bacău, în deplasare. Handbalistele pregătite de Florentin Pera şi Viorel Lazăr au învins, în Sala Sporturilor din Bacău, cu 43-25 (21-13), într-o partidă în care tehnicienii de la HCM au testat toate jucătoarele, anume Pâslaru, Vişan, Polocoşer, Ivanov – Genkova, Amoagdei, Mihalschi, Krumova, Băbeanu, Pavăl, Stoleru, Joldeş, Horobeţ, Chitacu, Agrigoroaei, Bălăceanu, Ciurdea şi nou-venita, în probe, Tamara Bokaric. Aşa cum se întâmplă în jocurile de verificare, antrenorii au folosit prilejul pentru a încerca felurite scheme de joc şi lucra la stabilirea relaţiilor de joc şi la omogenizarea lotului prin integrarea nou-venitelor în sistem.

„Rezultatul contează mai puţin. Am rulat tot lotul, oferind timp egal de joc componentelor acestuia. Sunt mulţumit de felul în care fetele s-au comportat în faza a doua, atac şi contraatac, dar mai puţin de faza de apărare, în care au existat greşeli. Obiectivul nostru acum este de a le corecta şi a îmbunătăţi relaţiile de joc. Suntem încă la început. Am ales să facem jocuri de verificare, în această perioadă, cu echipe mai slab cotate, pentru a intra progresiv, gradat, în jocul pe care ni-l dorim. Vrem să întâlnim adversari din ce în ce mai puternici, până la începutul campionatului, şi să ajungem la parametrii optimi. Ne-am propus ca şi la sfârşitul săptămânii viitoare să mai susţinem trei meciuri. Avem foarte mare nevoie de ele. Foarte important şi îmbucurător este că avem atitudine şi jucăm cu motivaţie. Vineri şi sâmbătă vom întâlni echipa din Galaţi, una care mai are în lot jucătoare de valoare şi care va şi participa la un baraj cu CSM Slobozia şi Târgu Mureş, pentru câştigarea unui loc în Liga Naţională, în caz că se va retrage vreuna dintre echipe până la începerea noii ediţii. Îmi doresc să avem tot lotul sănătos, valid şi să atingem acea continuitate în evoluţie şi rezultate. Mai sunt încă multe de pus la punct, pe de altă parte. Oricum, la fiecare partidă de verificare voi da, în continuare, posibilitatea fiecărei handbaliste să intre la joc”, a declarat Florentin Pera.

La sfârşitul acestei săptămâni, la Sala Sporturilor din Roman sunt programate două jocuri între HCM Roman şi Danubius Galaţi, primul vineri, de la ora 18, iar cel de al doilea sâmbătă, de la ora 10.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • nila 7 ani

    nu ne puteti spune si cine a plecat?