Prima paginăSport

HCM Roman a jucat, amical, cu Știința Bacău

Dimensiune text

Minipauza competițională din campionatul Ligii Naționale feminine de handbal este umplută cu jocuri de verificare și acțiuni ale lotului național. Pe de altă parte, HCM Roman a finalizat o primă jumătate de săptămână cu un joc de verificare, în compania divizionarei A Știința Bacău, pe care l-a câștigat cu 46-26 (22-12).

 

 

Luciana Marin și Raluca Agrigoroaei, două dintre componentele de bază ale HCM Roman, se află, de miercuri, în pregătire la lotul național, fiind la cea de a doua convocare în decurs de o lună, după cea din martie, când au și jucat la Trofeul Carpați. Selecționerul Gheorghe Tadici a fost mulțumit de randamentul celor două jucătoare la precedenta acțiune a naționalei și le acordă credit, în continuare.

Pe de altă parte, HCM Roman a finalizat o primă jumătate de săptămână cu un joc de verificare, în compania divizionarei A Știința Bacău, pe care l-a câștigat cu 46-26 (22-12). Antrenorul Dumitru Muși a folosit tot lotul avut la dispoziție, punând accent pe tactică în vederea ultimului meci din campionat, pe teren propriu, cu CSM Ploiești, de miercurea viitoare. „Echipa băcăuană ne-a ajutat prin folosirea unui sistem de joc în apărare similar cu cel al echipei ploieștene”, a afirmat directorul tehnic Dan Moisii.

Altfel, Claudia Din se află în partea a doua a perioadei de recuperare după intervenția chirurgicală de acum câteva săptămâni, iar Ana Maria Iuganu va începe programul de recuperare după sărbătorile de Paște.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0