Happy Movie la „Roman Vodă”

Dimensiune text

Lecția despre fericire este ideea Asociației „Inițiativa pentru Fericire”, care este reprezentată pe Moldova de Andreea Neculai.

 

 

Elevii de la Colegiul Național „Roman Vodă” au fost invitați marți, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun”, la o lecție despre fericire. Invitația a venit din partea Asociației „Inițiativa pentru Fericire”, care a adus la Roman, prin intermediul Andreei Neculai, ambasador pentru Moldova al asociației, cel mai premiat documentar despre fericire, „Happy Movie”, al regizorului Roco Belic. „Happy este un documentar excepțional, care combină elemente din viața reală, dramă umană și știință de ultima oră, pentru a oferi perspective în misterele fericirii. Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie însumează interviuri cu băștinași, simple persoane, experți în dezvoltare personală sau neurologi specializați în studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce înseamnă fericirea și cum putem urmări o viață mai sănătoasă și mai fericită”, a spus Mălina Iordache, președintele Asociației „Inițiativa pentru Fericire”, prezentă la Roman.

Vizionarea filmului a fost urmată de o discuție despre modul în care poate fi atinsă fericirea, în care tinerii au învățat cum pot empatiza cu cei din jur, cu familia, cu profesorii, despre relaționare și despre respect.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0