Prima paginăActualitate

Grup specializat în furturi din societăți comerciale, destructurat de polițiștii nemțeni

Grup specializat în furturi din societăți comerciale, destructurat de polițiștii nemțeni

Dimensiune text

 

 

Polițiștii au destructurat, în urma a șase percheziţii desfășurate luni, o grupare specializată în furt calificat din societăți comerciale de pe raza judeţului Neamţ. Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul IPJ Neamţ.

Luni, 17 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Roznov au desfăşurat șase percheziţii domiciliare, în localităţile Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie și Podoleni, într-un dosar penal cu mai multe acte materiale de furt calificat, prejudiciul total fiind de peste 25.000 lei. În acțiune au fost angrenați și polițiști specializați în investigații criminale din cadrul Polițiilor Municipale din Piatra Neamț şi Roman.

„Șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Roznov, pentru a fi audiate. Faţă de trei tineri, de 21 de ani fiecare, toți din Dumbrava Roșie, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost introduse în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Astăzi, cele trei persoane, urmează să fie prezentate Judecătoriei Piatra Neamț, cu propunerea de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0