Gratuitate la patinoar, pentru femeile ce își serbează onomastica de Sf. Ioan

Gratuitate la patinoar, pentru femeile ce își serbează onomastica de Sf. Ioan

 

Pe 7 ianuarie, când creștinii ortodocși sărbătoresc Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, zi în care este cinstit cel care l-a botezat pe Hristos în Iordan, la patinoarul din Roman se organizează o petrecere. Femeile care își serbează onomastica de Sfântul Ioan vor avea acces gratuit la patinoar. În același timp, pentru ceilalți se va organiza o mică petrecere, cu muzică și antrenament la mișcare.

Anunțul evenimentului a fost făcut de primarul Lucian Micu: „De Sfântul Ioan Botezătorul, m-am gândit să le facem o bucurie fetelor, tinerelor, doamnelor care vor să-și petreacă ziua la mișcare, pe patinoar. Astfel, între orele 16.00 și 22.00, toate cele care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul nu vor plăti accesul la patinoar, nici închirierea patinelor. Începem anul cu generozitate, să oferim câte un prilej de bucurie celor din jur. Și pentru ceilalți iubitori ai patinajului, pregătim o zi de sărbătoare, cu muzică bună și atmosferă de distracție. Cele care poartă numele Sf. Ioan și derivate ale acestuia sunt rugate să prezinte la intrarea pe patinoar un act de identitate, pentru a putea beneficia de gratuitate”.

Acesta este cel de-al doilea eveniment pe care administrația locală îl organizează la patinoar, după ce, pe 23 decembrie, s-a organizat o altă petrecere dedicată celor mici, dar și iubitorilor de sport pe muzică asigurată de DJ sau artiști romașcani.

Patinoarul Roman a avut mare succes în această minivacanță de sărbători, existând seri în care numărul celor care au preferat să-și petreacă timpul pe gheață depășind, pe sesiune, și 50-60 de persoane. Patinoarul va fi deschis până la finele lunii februarie, dacă și temperaturile vor permite funcționarea optimă a instalațiilor de răcire.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0