Prima paginăEducatie

Graficul certificărilor profesionale în 2013

Dimensiune text

Autoritățile centrale din educație au aprobat graficul de desfășurare a examenelor de certificare a învățământului profesional și tehnic preuniversitar în anul școlar 2012 – 2013.

 

 

În ianuarie 2013 va avea loc examenul de certificare a competențelor profesionale ale absolvenților anului de completare a învățământului special – nivelul 2 de calificare și ale absolvenților anului de completare – formele de învățământ seral și cu frecvență redusă – nivelul 2 de calificare. Examenul de absolvire la învățământul postliceal este programat în a doua parte a lunii ianuarie și începutul lui februarie. În luna mai va fi organizat examenul de certificare a competențelor profesionale ale absolvenților programului „A doua șansă” și ale absolvenților stagiilor de pregătire practică – nivelul 2 de calificare.

Noi sesiuni ale acestor examene se vor desfășura începând cu luna iunie. Absolvenții din promoțiile anterioare, indiferent de forma de învățământ absolvită, se pot prezenta pentru susținerea examenelor de certificare a calificării profesionale în oricare din sesiunile prevăzute pentru anul în curs.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0