Gospodărie în flăcări

Proiectele comunei Cordun: asfaltarea străzilor, sisteme de alimentare cu apă și de canalizare, centură ocolitoare, parcuri și sală de sport
Exercițiu de alarmare în satele din zona Romanului
Doi frați s-au certat, la băutură. Unul a ajuns eviscerat la spital

În noaptea de joi spre vineri, la ora 0.27, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu 13 subofiteri şi trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria Anicăi M., din localitatea Cordun.

 

 

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars acoperişul locuinţei, două magazii pentru materiale şi o magazie pentru depozitarea lemnelor, toate acoperite cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, mobilierul şi lenjeria dintr-o cameră, un frigider, un televizor, documente personale şi aproximativ 300 de kilograme de cereale.

Incendiul de la Cordun se adaugă unei statistici triste, care arată că 54% dintre incendiile la gospodăriile populaţiei produse în perioada 25 ianuarie – 20 februarie au avut drept cauză coşul de fum.


COMENTARII

WORDPRESS: 0