Gospodărie în flăcări, la Trifești

Gospodărie în flăcări, la Trifești

Dimensiune text

 

 

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat sâmbătă, 29 iunie, la ora 21:44, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din comuna Trifești, satul Trifești.

Conform ISU Neamț, la locul indicat s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au oprit propagarea la vecinătăți și au lichidat incendiul care se manifesta generalizat la trei anexe gospodărești (un garaj și două magazii), în limitele găsite.

În urma incendiului au ars: garajul cu o suprafață de circa 20 de metri pătrați, confecționat din lemn, cu bunurile din el (trei generatoare de curent, două compresoare aer, piese și unelte/scule auto); o magazie cu o suprafață de circa 20 de metri pătrați, confecționată din lemn, cu bunurile din ea (două butoaie cu ulei și două butoaie cu gazolină); o magazie cu o suprafață de circa zece metri pătrați, confecționată din lemn, cu bunurile din ea (zece tone de cereale).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform pompierilor, focul deschis în spații deschise.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0