Gospodărie în flăcări, la Butnărești

Gospodărie în flăcări, la Butnărești

Dimensiune text

 

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit vineri seară, 21 februarie, în jurul orei 18, alături de voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moldoveni, cu autospeciala din dotare, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în satul Butnărești din comuna Secuieni, care se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești și care s-a extins la acoperișul locuinței, informează ISU Neamț.

În urma incendiului au ars anexa gospodărească, de aproximativ 20 de metri pătrați, cu bunurile materiale din interior, și 16 metri pătrați din acoperișul locuinței. Proprietara locuinței, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a suferit un atac de panică, primind asistență medicală la locul evenimentului de la paramedici, dar a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind un scurtcircuit electric – la un conductor electric defect.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0