Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări la Buruienești

Gospodărie în flăcări la Buruienești

Dimensiune text

 

Joi seară, 31 octombrie, în jurul orei 23.45, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Buruienești, comuna Doljești.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD, care au localizat și lichidat incendiul. În urma incendiului au ars acoperișul unui adăpost de animale, pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, 500 de kilograme de plante furajere, depozitate în podul adăpostului, acoperișul unei magazii cu lemne, pe o suprafață de 30 de metri pătrați, unelte gospodărești, acoperișul unei bucătării de vară, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, bunuri materiale și elemente de mobilier. O persoană, care a suferit ușoare intoxicații cu fum, a primit de la paramedici asistență medicală.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită, conform ISU Neamț, ca fiind efectul termic produs de un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0