Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări, în comuna Pâncești

Gospodărie în flăcări, în comuna Pâncești

Dimensiune text

 

Joi dimineață, 30 iulie, în jurul orei 05:18, pompierii romașcani au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Ciurea, comuna Pâncești, informează ISU Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere, de la Punctul de lucru Poienari, și două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pâncești.

Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale, cu posibilitatea propagării la o anexă gospodărească din imediata vecinătate. Pompierii au localizat și lichidat incendiul, în urma căruia au ars: o anexă gospodărească și un adăpost pentru animale, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, bunurile materiale aflate în anexele gospodărești, doi metri cubi de cherestea, 600 de kilograme de grâu, un circular, un motocultor, o cositoare și plante furajere.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise.

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0